ESCOLA ROMANA

escolaromanaActivitat en forma de visita dinamitzada i taller adreçat a primer i segon cicle d’Educació Primària, on es presenta un element de la vida quotidiana dels nens de l’Antiguitat: l’escola.

A través del paral·lelisme amb la seva vida quotidiana els nens podran arribar a comprendre les similuts i diferències de l’època romana, i v eure com es desenvolupava el dia escolar sense materials o assignatures que tots ells coneixen: com escrivien els nens romans fa 2000 anys sense llibretes ni llàpisos? Quines assinatures s’estudiaven i perquè aquestes eren tan importants?

A través de l’ús de material i rèpliques arqueològiques els nens no tan sols aprendran sentint l’explicació sinó que a través de la vista i el tacte es posaran en la pell dels seus iguals que van viure fa 2000 anys.

L’Activitat de una hora de duració està pensada per adaptar-se a qualsevol espai, ja que treballem amb una maleta on portem tot allò imprescindible per fer aquest viatge en el temps a través de l’escola.

Per tal de rebre més informació podeu adreçar-vos sense problemes a la nostra bústia de correu electrònic: associació@cella-vinaria.com

 

Anuncios